Bagte radiser med asparges og feta
Denne her lækre forårssalat er ret så skøn. Radiser bliver mildere i smagen når de bliver bagt og de går rigtigt godt sammen med lækre grønne rå asparges. Salaten smager dejligt sammen med eksempelvis en ovnstegt kylling, grillet fisk eller en god bolle og noget hummus
Opskrift
4 pers
Ingredienser
3 bdt radiser
1 bdt asparges
1 håndfuld frisk mynte
Saften fra 1/2 - 1 citron
Salt og peber
Olivenolie
100 g fed feta (ikke salattern)
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 200 C
Vend radiserne med olivenolie, salt og peber
Del evt store radiser i halve
Bag radiserne i ca. 25 min. til de er gyldne og møre.
Knæk det nederste af dine asparges
Skær dem i tynde skiver
Hak din mynte fint
Skær fetaen i mindre stykker
Dryp de varme radiser og de rå asparges med citron, smuldr fetaen over og drys med mynteblade.
Server retten lun, som tilbehør eksempelvis fisk eller fjerkræ