Glögg med Æble og Solbær med og uden alkohol
Jeg synes jo faktisk at glögg burde serveres året rundt, sådan bare fordi, det er verdens hyggeligste drikkevare i min verden. På den anden side er traditionel glögg jo ikke synderlig børnevenlig. Denne version af glögg kan serveres både med og uden alkohol. Du kan jo så eksempelvis servere den for både børn og voksne på en møg kold efterårsdag.
Opskrift
Ingredienser
2 l æblejuice
10 dadler
3 spsk frosne solbær
2 usprøjtede appelsiner
1/2 cm frisk ingefær fintrevet
3 stjerneanis
8 kardemommekapsler
Hvis med alkohol 2 cl mørk rom pr glas
Fremgangsmåde
Skær dadler i mindre stykker og appelsinerne i skiver
Put alle ingredienserne undtagen alkohol i en gryde
Sæt det i kog
Når det koger skruer du ned for temperaturen, så det står og simrer i en halv times tid
Server i glas og tilføj 2 cl mørk rom pr glas til dem der ønsker alkohol