Dampede asparges med smilende æg og syltede rødløg
Når jeg er ude i min nyttehave, skal maden være nem. Nem mad er ikke ensbetydende med kedelig mad og denne her salat er en fast tilbagevendende frokost salat for mig. Få ingredienser og 15 min i køkkenet og så har jeg den lækreste frokost.
Opskrift
1 pers
Ingredienser
1/2 bdt grønne asparges
1 æg
Salt og peber
Olivenolie og balsamico eddike
Lidt syltede rødløg
Evt en god skive rugbrød
Lidt purløg
Fremgangsmåde
Sæt 2 gryder over med vand og bring dem i kog
Knæk den nederste del af dine asparges
Når vandet koger læger du dit æg i - det skal have 8 min
I den anden gryder putter du dine asparges - de skal have 4 min
Put dine asparges på en tallerken og put det smilende æg på halveret
Krydr med salt og peber og drys lidt purløg over
Put et par dråber olivenolie og balsamico over
Put lidt syltede rødløg på toppen
Server evt med et godt stykke rugbrød