Hjemmelavet bounty bar
Har du nogensinde overvejet at lave din egen chokoladebar. En bountybar kræver 3 ingredienser og så kan du jo selv bestemme om den skal være mørk eller lys. I opskriften kan du enten lave dem med kondenseret mælk på dåse, men der er også mulighed for at lave den kondenserede mælk selv, hvis du ikke har adgang til købe versionen.
Opskrift
Ingredienser
200 g kokosmel
1 ds kondenseret mælk ca 400 g eller hjemmelavet
Her er en opskrift på hjemmelavet kondenseret mælk
https://sjorlis.squarespace.com/home/kondenseret-mlk
mørk eller lys chokolade
Fremgangsmåde
Bland kokos og kondenseret mælk i skål og rør det sammen
Form massen til små barrer i den størrelse du ønsker
Placer dem på en bagerist med et stykke bagepapir under til at samle overskuds chokolade op.
Pensl med chokolade - lad dem “tørre” evt i køleskab og pensl med chokolade på den anden side
Opbevar i en lufttæt bøtte i køleskabet hvis der er nogen tilbage