Hjertesovs
Er du nogen sinde kravlet under dynen med en halv liter is. Fint så er hjertesovs måske lige noget for dig, den kan spises direkte ud af glasset på en grå dag. Du kan også være kedelig og smøre den på et stykke franskbrød. Hjertesovs er en blanding mellem Fudge og ganache - og tager ingen tid at lave -så velbekommen.
Ingredienser
1 dåse kondenseret mælk (400 ml) eller evt hjemmelavet
Opskrift på kondenseret mælk https://sjorlis.squarespace.com/home/kondenseret-mlk
180 g mørk chokolade 70 %
1 tsk instant espresso pulver
1 tsk salt
Fremgangsmåde
Put ingredienserne i en gryde. Smelt det over medium varme tenderende til lav under konstant omrøring, indtil det har en glat og silkeblød konsistens
Hæld sovsen i et skoldet glas og stil det på køl
Det kan holde sig et par uger i køleskabet, husk at bruge en ren ske