Ingefær småkager
Ingefær småkager er en dejlig småkage og de gør sig godt til en god kop te. Jeg bruger også mine ingefær småkager eller ginger snaps, som de hedder - som bund i en dejlig no- bake cheesecake med bagte rabarber.
Opskrift
40 stk
Ingredienser
200 g smør i tern
2 ,5 dl brun farin
1,25 dl lys eller mørk sirup ( forskellen er farven på småkagerne og de får en anelse dybere smag med den mørke - skal jeg bruge dem til bund i en cheesecake laver jeg dem med mørk sirup
7,5 dl hvedemel
1 spsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1 tsk natron
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn til 180 C
Beklæd 2 bageplader med bagepapir
I en lille gryde blander du smør, sukker og sirup
Smelt det over lav varme
Put det i en stor skål
Brug en elpisker til at piske det let og luftigt
Afkøl det let
Si mel, kanel, ingefær og natron sammen
Fold melblandingen i smør blandingen indtil det er blandet godt og husk tålmodigheden - vi gider ikke klumper
Brug en spiseske til at rulle kugler af dejen og put dem på bagepladerne
Gør dem let flade med en gaffel
Bag i 12-15 min indtil de er gyldne
Afkøl på en bagerist
Opbevar i en en lufttæt beholder
Tryk på knappen for at komme til en dejlig opskrift på cheesecake