Tatarsauce
Saucer og dip kan løfte enhver ret. Jeg elsker tatar sauce som tilbehør til pomfritter, på en laksemad eller som det uundværlige tilbehør til fish and chips. Det gode ved dip er at man kan bruge det til lige det man har lyst til og man skal ikke kimse af grøntsagsstænger med tatarsauce. Grøntsagsstængerne holder op med, at være sunde. Men det nu en dejlig snack inden maden når du har gæster i huset.
Opskrift
Ingredienser
3 spsk creme fraiche
2 spsk mayonnaise ( evt hjemmelavet det højner smagen)
2 spsk finthakkede kapers
Friskkværnet peber
6 finthakkede cornichoner
1 spsk finthakket skalotte eller rødløg
2 tsk dijonsennep
1 spsk finthakket purløg
1 spsk finthakket bredbladet persille
Salt/sukker/citronsaft
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne - undtagen salt og syre og rør det godt sammen
Stil i køleskabet og lad smagene trække en times tid
Smag til med salt/syre/sukker
Servér