SJØRLIS

View Original

Blomkålssalat med kapers og dild

Denne skønne og nemme salat er skøn til både almindelige og fiskefrikadeller eller en en god ovnstegt kylling. Den fungerer også som en god madpakkesalat og kan lave aftenen før, da den ikke klasker sammen som almindelig salat når udsat for et køleskab


Opskrift

4 per

Ingredienser

Salat

  • 1 blomkål med stok

  • 1 glas kapers

  • 1 bdt frisk dild

Dressing

  • 1 spsk dijonsennep med top

  • 1 spsk bornholms grov sennep med top

  • 1 spsk æble eddike

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk honning

  • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

  • Pil bladene af blomkålen

  • Skær i mindre stykker - stokken kan også spises den skal bare skæres i tynde skiver

  • Hak dilden fint

  • Dræn kapers for vand

  • Bland ingredienserne fra dressingen og rør godt rundt. Smag til - vil du have den mere sur/sød osv

  • Vend blomkålen i dressingen

  • Tilføj kapers og dild og bland