Blomkålssalat med kapers og dild
Denne skønne og nemme salat er skøn til både almindelige og fiskefrikadeller eller en en god ovnstegt kylling. Den fungerer også som en god madpakkesalat og kan lave aftenen før, da den ikke klasker sammen som almindelig salat når udsat for et køleskab
Opskrift
4 per
Ingredienser
Salat
1 blomkål med stok
1 glas kapers
1 bdt frisk dild
Dressing
1 spsk dijonsennep med top
1 spsk bornholms grov sennep med top
1 spsk æble eddike
2 spsk olivenolie
1 spsk honning
1 knivspids salt
Fremgangsmåde
Pil bladene af blomkålen
Skær i mindre stykker - stokken kan også spises den skal bare skæres i tynde skiver
Hak dilden fint
Dræn kapers for vand
Bland ingredienserne fra dressingen og rør godt rundt. Smag til - vil du have den mere sur/sød osv
Vend blomkålen i dressingen
Tilføj kapers og dild og bland