Hej

Velkommen til min blog. Her kan du finde mad, nyttehave, DIY og meninger. Forhåbentlig kan du finde opskrifter, blive inspireret og selv få nye gode ideer. God fornøjelse.

0E78C7AB-4F22-41FE-B421-428B23ED8CBC.jpg
Banana bread

Banana bread

Hvis du har et par bananer liggende, der er blevet godt brune er der et par muligheder for brug. Skær dem i mindre stykker og frys dem. Så kan de bruges i smoothies. Overmodne bananer har dog den fordel, at de er ekstremt smagfulde, så de er perfekte til et banana bread. du kan bage det med og uden chokolade alt efter humør - mit humør er som regel til med chokolade ;)


Opskrift

ingredienser

  • 125 g stuetempereret smør og lidt ekstra til at smøre bageformen

  • 2 1/2 dl brun farin

  • 1 stort æg

  • 3-4 mosede overmodne bananer ( hvis du fryser dem er de ekstra søde)

  • 1 tsk vaniljepulver

  • 5 dl hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • 1/2 tsk natron

  • 1/4 tsk salt

  • 2 1/2 dl mørk finthakket chokolade eller chokoladeknapper

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 C

  • Smør en rugbrødsform med rigeligt smør

  • Rør smør og farin sammen med en elpisker indtil det er er glat.

  • Pisk ægget i og tilføj bananerne. bliv ved til det hele er godt blandet

  • Tilføj så bagepulver, mel, salt og natron. Bland til det kun lige er blandet sammen. Det må ikke overblandes. Vend chokoladestykkerne i.

  • Hæld blandingen i formen. Bag i 55-65 minutes, indtil du kan stille en kniv i midten af brødet og den er uden dej når du trækker den ud.

  • Lad brødet køle i minimum 30 min før servering

Blomkålssalat med kapers og dild

Blomkålssalat med kapers og dild

Goma dressing

Goma dressing