SJØRLIS

View Original

Chokolade og ingefær kugler

Disse konfektkugler er hurtige og simple at lave. Man tænker eventuelt, at ingefær og marcipan lyder skørt, men det er slet ikke så tosset. Det er faktisk det stykke konfekt jeg modtager flest store brede smil for ved servering. Prøv det - du kan jo altid starte med en lille bitte portion og se om du bliver afhængig eller ej ;)


Opskrift

ca 15 stk

Ingredienser

  • 125 g marcipan

  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær

  • Ca 100 g mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde

  • Riv marcipanen på et rivejern

  • Bland fintrevet ingefær med den revne marcipan

  • Form massen til kugler

  • Smelt chokoladen i et vandbad eller en chokoladesmelter

  • Dyp kuglerne i den smeltede chokolade

  • Stil dem på en tallerken med bagepapir

  • Stil dem på køl til de er størknede

  • Opbevares på køl i en lukket bøtte