Pastasalat med rygeostcreme
Denne pastasalat er god som tilbehør til fisk eller som en madpakke ret. Den kan også spises alene som en nem aftensmad. Jeg stemmer for mere plads til mere rygeost i madlavning, for nøj hvor smager det dejligt
Opskrift
Ingredienser
250 g pastaskruer
50 g rygeost
25 g mayonnaise
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1 håndfuld finthakket frisk dild
Saften fra 1 citron
Salt og Peber
1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Kog pastaen og køl den af. Hæld en spsk olivenolie over pastaen og rør rundt, dette forhindrer at pastaen ikke klistrer sammen til en stor klump
Put rygeost, mayo, 2/3 af dilden, citronsaft og ingefær i en skål og rør det sammen
Smag cremen til med salt og peber
rør cremen rundt i den afkølede pasta og drys resten af dilden hen over
Server evt med ovnbagt eller pandestegt lakse filet eller lækkert ristet surdejsbrød med et par skiver røget laks på.