SJØRLIS

View Original

Pastasalat med rygeostcreme

Denne pastasalat er god som tilbehør til fisk eller som en madpakke ret. Den kan også spises alene som en nem aftensmad. Jeg stemmer for mere plads til mere rygeost i madlavning, for nøj hvor smager det dejligt


Opskrift

Ingredienser

  • 250 g pastaskruer

  • 50 g rygeost

  • 25 g mayonnaise

  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær

  • 1 håndfuld finthakket frisk dild

  • Saften fra 1 citron

  • Salt og Peber

  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen og køl den af. Hæld en spsk olivenolie over pastaen og rør rundt, dette forhindrer at pastaen ikke klistrer sammen til en stor klump

  • Put rygeost, mayo, 2/3 af dilden, citronsaft og ingefær i en skål og rør det sammen

  • Smag cremen til med salt og peber

  • rør cremen rundt i den afkølede pasta og drys resten af dilden hen over

  • Server evt med ovnbagt eller pandestegt lakse filet eller lækkert ristet surdejsbrød med et par skiver røget laks på.