SJØRLIS

View Original

Ærte og mynte pure

Når man spiser lam, så er det et must at spise ærter og mynte til. Denne ærte/mynte pure er genial til lam i stedet for en sauce. Er der noget til overs dagen efter smører jeg den gerne på brød som en slags smørepålæg der er noget så lækkert


Opskrift

Ingredienser

  • 400 g frosne ærter

  • 1 stor håndfuld mynteblade

  • Saft og fintrevet skal fra 1 ubehandlet citron

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 dl grøntsagsboullion

  • Flagesalt

  • 1 håndfuld ristede pinjekerner

Fremgangsmåde

  • Tø ærterne op

  • Riv parmesanen

  • Rist dine pinjekerner

  • Riv skallen fint på citronen og pres saften ud

  • Put alle ingredienser i en blender

  • Blend og smag til med salt

smager dejligt til lam med hasselback kartofler