SJØRLIS

View Original

Salat med kartofler og avocado

Hvis jeg har kogt kartofler har jeg næsten altid nogen tilbage dagen efter. Man kan selvfølgelig spise kartoffelmadder, men man kan også bruge dem i en salat. Salat med kartofler behøver ikke blive pøset til med mayo og serveres som en traditionel kartoffelsalat, den kan også bruges som indhold i en salat og vupti er du af med resterne i køleskabet


Opskrift

Ingredienser

  • 250 g friske spinatblade

  • 100 g frisk rucola

  • 1 avocado

  • 1 rød peber

  • 100 g kogte kartofler

  • 1/2 bdt purløg

  • 15 cornichoner

  • 1 skalotteløg

  • Olivenolie og balsamico eddike

  • Flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Kog kartoflerne til de er møre og skær dem i mindre tern

  • Hak purløget fint

  • Skær cornichonerne i små tern

  • Skær skalotteløget i tynde skiver

  • Skær den røde peber i små tern

  • Bland ingredienserne og dryp lidt god olivenolie og balsamico over.

  • Drys salt og peber over og vend salaten så olie, eddike, salt og peber bliver fordelt