Salat med kartofler og avocado
Hvis jeg har kogt kartofler har jeg næsten altid nogen tilbage dagen efter. Man kan selvfølgelig spise kartoffelmadder, men man kan også bruge dem i en salat. Salat med kartofler behøver ikke blive pøset til med mayo og serveres som en traditionel kartoffelsalat, den kan også bruges som indhold i en salat og vupti er du af med resterne i køleskabet
Opskrift
Ingredienser
250 g friske spinatblade
100 g frisk rucola
1 avocado
1 rød peber
100 g kogte kartofler
1/2 bdt purløg
15 cornichoner
1 skalotteløg
Olivenolie og balsamico eddike
Flagesalt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne til de er møre og skær dem i mindre tern
Hak purløget fint
Skær cornichonerne i små tern
Skær skalotteløget i tynde skiver
Skær den røde peber i små tern
Bland ingredienserne og dryp lidt god olivenolie og balsamico over.
Drys salt og peber over og vend salaten så olie, eddike, salt og peber bliver fordelt