Salat med majroer, vindruer og glaskål
Har du prøvet at stå med en dejlig kasse fra eksempelvis Årstiderne og tænkt hvad fanden skal jeg bruge den der grøntsag til ? Majroer og glaskål er nogle af de grøntsager jeg er stødt på som jeg ikke normalt putter i min indkøbskurv, men som i mine øjne lidt oversete ingredienser. Majroe er som en stor radise og glaskål har en let nøddeagtig smag. De smager begge skønt, så kom endelig i gang med at bruge dem.
Opskrift
Ingredienser
1 spidskål
1 majroe
1 glaskål
100 g kernefrie vindruer
Marinade
1 tsk honning med top
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Flæk spidskålen i 2 og skær det nederste stok af i en trekant . Snit resten af kålen fint
Skræl majroen, del den i 2 og skær den i papirtynde skiver
Skræl glaskålen, del den i 2 og skær den i papirtynde skiver
Bland ingredienserne til marinaden sammen og bland den med spidskål, majroe og glaskål
Put de halverede vindruer på toppen
Server