Syltede rødløg
Syltede rødløg er lækkert tilbehør til salater, burgere, hotdogs, højt belagt smørrebrød, ost eller en god bøf. De hjemmelavede syltede rødløg kan bruges til så meget og er ret så nemme at lave og er en ting der altid står i mit køleskab klar til brug.
Opskrift
1 syltetøjsglas
Ingredienser
1-2 rødløg
2 dl eddike
1 dl vand
2 spsk sukker
1/2 tsk salt
5 nelliker
5 sorte peberkorn
Fremgangsmåde
Rengør og skold et glas til opbevaring
Skær rødløget i tynde skiver
Put løgene i glasset og tryk dem let sammen. Sørg for der er et par cm luft foroven
Bring eddike, vand, sukker, salt, nelliker og peber i kog indtil sukkeret er opløst
Hæld lagen over løgene og luk glasset til. De er klar til at spise efter et par timer
Opbevar på køl - nærmest uendeligt