Lakseruller med ærter, rygeost eller æg
Røget laks er en herlig spise og kan i mine øjne spises morgen, middag og aften. Disse ruller kan enten spises til aftensmad eller du kan skære rullerne i mindre stykker og servere dem som en lille nem forret. Jeg har her lavet dem med spicy rygeostcreme, ærtepesto og æggesalat. men principielt kan du jo lave lige præcis det fyld du synes er dejligt til laks
Opskrift
Ingredienser
1 pk tortillawraps
300 g røget laks
De forskellige smørelser er til en pakke wraps
Ærtepesto
350 g frosne ærter
Fintrevet skal og saft fra 1/2 citron
20 g fintrevet parmesan
1 spsk olivenolie
evt salt
Fremgangsmåde
Kog ærterne i et par minutter
Hæld vandet fra ærterne
Put alle ingredienser i en blender og blend det
Køl af
Smør en wrap med ærtepestoen og put lidt laks i og rul sammen
Æggesalat
4 æg
2 spsk mayonnaise
1 spsk creme fraiche
2 tsk karry
1/2 tsk dijonsennep
Salt og peber
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne med en gaffel til det er helt fint og smag til med salt og peber
Smør en wrap, put lidt laks på og rul sammen
Rygeostcreme
150 g rygeost
2 spsk mayonnaise
1 spsk creme fraiche
1/2 bdt finthakket purløg
1/2 bundt finthakket dild
2 cm fintrevet frisk ingefær
Saft og fintrevet skal fra 1/2 citron
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne evt i en blender
Smør en wrap og put laks på og rul sammen
Skær dem evt i små stykker som hapsere til forret eller snack