Hej

Velkommen til min blog. Her kan du finde mad, nyttehave, DIY og meninger. Forhåbentlig kan du finde opskrifter, blive inspireret og selv få nye gode ideer. God fornøjelse.

0E78C7AB-4F22-41FE-B421-428B23ED8CBC.jpg
Pesto

Pesto

Pesto er skønt og kan bruges på den klassiske måde , men er også skønt til ost eller som smørrelse på et godt stykke brød.


Ingredienser

Pesto

  • 1 bundt frisk basilikum og jeg bruger også stilkene

  • 75 g revet parmesan

  • 50 g pinjekerner (eller cashewnødder eller solsikkekerner - begge er variationer jeg er ret vild med)

  • 1/2 citron (saften)

  • 2 fed presset hvidløg

  • Oliven olie ca 1 dl

  • 1 nip salt

Fremgangsmåde

Pesto

  • Blend alle ingredienserne imens du tilføjer olien langsomt, til den har en ensartet konsistens. Smag til undervejs, vi har alle vore favoritter, måske du drømmer om mere hvidløg, mere salt osv.

  • Hæld pestoen på et skoldet glas og hæld olivenolie over toppen så det dækker, det hjælper på holdbarheden og kan holde sig i køleskabet i minimum en uge, hvis der er rester tilbage

Ristede gnocchi med tomatsuppe og tyndskåret asparges

Ristede gnocchi med tomatsuppe og tyndskåret asparges

Ellas morgenmadsmüsli

Ellas morgenmadsmüsli