Appelsin -Æble og Vindrue sirup
Sirup forbinder jeg egentlig med en mørk ahornsirup, til at hælde på sine pandekager. Man kan dog nemt lave sine egen sirup, der kan bruges til kager, desserter, pandekager på yoghurt eller i drinks. Her et opskrifterne på 3 forskellige slags, der går igen i mit køkken.
Opskrift
ingredienser og fremgangsmåde
NOTE- Bruger du købe juice, så brug juice uden tilsat sukker
Appelsin med peber og nelliker
6 dl appelsinsaft
18 spsk sukker
12 nelliker
9 peberkorn
Bring ingredienserne i kog i en gryde og kog ind til halvdelen
Si nelliker og peberkorn fra og hæld på en skoldet flaske eller et gammelt marmelade glas
Æble med vanilje
6 dl æblesaft
18 spsk sukker
1/2 vaniljestang
Skrab kornene ud af vaniljestangen og put dem og stangen sammen med de andre ingredienser i og i en gryde og kog ind til halvdelen
Pil vaniljestangen fra og hæld på en skoldet flaske eller et gammelt marmelade glas
Vindrue med ingefær
6 dl vindruesaft
18 spsk sukker
1 spsk revet ingefær
Bring ingredienserne i kog i en gryde og kog ind til halvdelen
Si ingefær fra og hæld på en skoldet flaske eller et gammelt marmelade glas