Lækker tærte med skinke og asparges
Når det er asparges sæson, har jeg lidt svært ved at få nok af denne spise, for det smager jo alt for godt. Madtærter er lækre , men jeg har nok tendens til at komme det samme i - så nu har jeg lavet denne lækre asparges tærte - bon appetit- server den med en frisk grøn salat til
Opskrift
4 -5 pers
Ingredienser
1 stk færdig tærtedej fra supermarkedet
3 æg
1 bdt grønne asparges
5-6 skiver lækker skinke evt fra slagteren ( ca 125 g)
100 g ricotta
2 spsk cremefraiche min 18 %
Salt og peber
2 tsk dijonsennep
1 dl fløde
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn til 200 C
Smør et tærtefad og put dejen i. Skær den til ved kanten
Fold staniol rundt om kanten - så dejen ikke glider ned når du for bager den
Bag tærten i 8-10 min
Tag staniolen af
Knak enderne af aspargsene og skær i små stykker
Skær skinken i mindre stykker
Pisk æg sammen med cremefraiche, ricotta, fløde og dijon sennep
Krydr med salt og peber
Bland skinke og aspages i
Hæld blandingen i tærteformen og bag i ca 22 min
Lad din tærte stå og sætte sig i 5 min
Server evt med en lækker grøn salat