Marcipankugler med brombær og mørk chokolade
Man kan altid pifte et lækkert stykke konfekt op, hvis man blander lidt marmelade i marcipanen. Her har jeg brugt lidt brombærmarmelade og lidt citronsaft og skal. Du kan også blande andre marmelader i, så du får life den smagskombination, du bedst kan lide
Opskrift
ca 15 stk
Ingredienser
125 g marcipan
1 spsk brombærmarmelade
1 tsk citronsaft
1/2 tsk revet citronskal
Ca 100 g mørk chokolade til overtræk
Evt lidt spiseligt guldstøv til pynt
Fremgangsmåde
Riv marcipanen på et rivejern
Bland citronsaft/skal og marmelade sammen med den revne marcipan
Form massen til kugler
Smelt chokoladen i et vandbad eller en chokoladesmelter
Dyp kuglerne i den smeltede chokolade stil dem på en tallerken med bagepapir
Drys evt lidt guldstøv på
Stil dem på køl
Opbevares på køl i en lukket bøtte