Kokostoppe med marcipan og appelsin
Når jeg rammer december, så skal jeg bage kokostoppe ellers er det ikke rigtigt ved at være jul for mig. Denne opskrift er en luksus version med marcipan og appelsin i dejen. Ofte er kokostoppe ret store, jeg foretrækker at lave dem små
Opskrift
ca 40 stks
Ingredienser
100 g marcipan
Fintrevet skal og saft fra en appelsin
325 g kokosmel
300g sukker
3 æg
200 g chokolade til at dyppe bunden
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på 180 C
Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen.
Lad dejen stå i koldt i en times tid
Rul ens kugler jeg plejer at sige 20 til en bageplade med pænt mellemrum så bliver de ikke for store
Pres dejen let sammen i toppen, så de får den ønskede form
Bag i midten af ovnen i 10-15 min til de er gyldne
Afkøl på rist
Smelt chokoladen og dyp bunden heri
Afkøl
Opbevar på køl i kasse med tæt sluttende låg